Läsvärda artiklar och tips med fokus på teknik och utveckling

Vi vet hur krävande det är att vara utvecklare och hålla sig uppdaterad. Därför utforskar vi ny teknik, inspirerande verktyg eller smarta lösningar på knepiga problem och delar med oss av våra insikter. Läs om bland annat CMS, SEO, Javascript, CI/CD, CDN, .NET 5.

Lediga jobb

CMS- och webbutvecklare på distans

Vi söker efter flera webbutvecklare med ca 4-6 års arbetslivserfarenhet till vårt utvecklarteam. Bor du inte i Stockholm, eller vill jobba helt eller delvis hemifrån är det inte något hinder för oss.

Produktionsledare

Du kommer vara navet i samarbetet mellan våra kunder och interna team och är en duktig kommunikatör och kan driva på både internt och externt när det behövs.

Senior backendutvecklare

Tillsammans med projektledare, interaktionsdesigner, formgivare och frontendutvecklare kommer du hos oss skapa riktigt bra webbplatser och webbapplikationer. Remote? Inga problem!


Limetta, utveckling och teknik

 

Vi sätter stolthet i att kunna erbjuda tekniskt avancerade lösningar och så många som hälften av Limettas medarbetare är just utvecklare. Våra uppdrag varierar och det kan handla om allt ifrån responsiva webbplatser, blixtsnabba webbapplikationer till skalbara molnlösningar i Azure eller betallösningar i Klarna.

Digitala projekt är en kombination av kreativa lösningar och teknik i framkant.

 

 

Hör av dig!

Vill du komma i kontakt med oss?
Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.