Läsvärda tips och artiklar om teknik och utveckling

Vi utforskar ständigt ny teknik, inspirerande verktyg eller smarta lösningar på knepiga problem och delar med oss av våra insikter. Läs om bl a CMS, SEO, Javascript, CI/CD, CDN, .NET 5.

Digitalbyrå i Stockholm med lediga jobb

Lediga jobb

Senior projektledare

Som senior projektledare på Limetta leder du ditt team av kunniga medarbetare med säker hand och ansvarar för att vi når uppsatta mål. Tillsammans med kunden identifierar du utvecklingsmöjligheter och problemområden på ett kunnigt, engagerat och insatt sätt. 

CMS- och webbutvecklare på distans

Vi söker efter flera webbutvecklare med ca 4-6 års arbetslivserfarenhet till vårt utvecklarteam. Bor du inte i Stockholm, eller vill jobba helt eller delvis hemifrån är det inte något hinder för oss.

Senior backendutvecklare

Tillsammans med projektledare, interaktionsdesigner, formgivare och frontendutvecklare kommer du hos oss skapa riktigt bra webbplatser och webbapplikationer. Remote? Inga problem!

Läs mer om att jobba hos oss


Limetta, utveckling och teknik

 

Vi sätter stolthet i att kunna erbjuda tekniskt avancerade lösningar och så många som hälften av Limettas medarbetare är just utvecklare. Våra uppdrag varierar och det kan handla om allt ifrån responsiva webbplatser, blixtsnabba webbapplikationer till skalbara molnlösningar i Azure eller betallösningar i Klarna.

Digitala projekt är en kombination av kreativa lösningar och teknik i framkant.