Nyheter från prisbelönad digital byrå

 • Nyhet -

  Vår kund Evidensia - vinnare i Årets Nätbutik 2019!

  Nätbutiken VetApotek är Årets Nykomling på Prisjakt, byggd på Episerver Commerce.

 • Nyhet -

  Investor ny kund på Umbraco Cloud

  Den nya webbplatsen byggs i Umbraco Cloud för att säkerställa bästa möjliga driftsmiljö

 • Nyhet -

  Vår kund VetApotek.se kan bli årets nykomling!

  VetApotek.se är en av endast tolv butiker som tävlar om denna fina titel. Rösta nu!

 • Nyhet -

  Limetta tilldelas återigen AAA kreditbetyg

  Vi är mycket stolta över att återigen ha tilldelats kreditbetyget AAA för högsta kreditvärdighet enligt Bisnodes kreditvärderingssystem.

 • Blogginlägg -

  En AI må vara snabb, men den är inte kvick

  Vi måste sluta se så svart-vitt på AI. Verkligheten kommer inte att se ut så. Det kommer snarare att bli en välkommen avlastning från tråkiga rutinsysslor och lämna fältet öppet för Homo Ludens - den lekande människan. Varför ens prata om att bygga en artificiell Oscar Wilde när vi människor är så bra på att vara just människor.

 • Nyhet -

  På begäran: Frukostseminarium – Digital analys och strategisk målstyrning

  Torsdagen den 17 oktober bjuder vi in till en inspirerande morgon med Sophia Båge på temat strategisk målstyrning. Efter ett fullsatt seminarium tidigare i vintras har flera av våra kunder hört av sig att de skulle vilja höra Sophias dragning igen, så på begäran arrangerar vi en repris.

 • Nyhet -

  Vetapotek.se - en e-handel med djuren i fokus på Episerver Commerce

  I projektet arbetar vi enligt modellen MVP - Minimum Viable Product, där vi lanserat en e-handel och där användarna kan nyttja sajten samtidigt som vi kontinuerligt vidareutvecklar och släpper nya smarta funktioner.

 • Nyhet -

  Philip Cristofor - ny projektledare på digitalbyrån

  "Det som lockade mig till Limetta var både känslan och erfarenheten av kunskap och gemenskap. Limetta är ett bolag som framgångsrikt kombinerar affärsnytta som gör skillnad för kunden och dess användare – med ödmjuka och skickliga människor."

 • Blogginlägg -

  Vad kunder vill ha i samarbetet med sin byrå

  Digital kompetens och proaktivitet är vad kunderna rankar högst i önskelistan till sina byråer enligt Årets byrå, en årlig branschstudie där Limetta i år tog en tredje plats i kategorin ”Digitala byråer”.

 • Blogginlägg -

  Limetta – en av Sveriges bästa digitala byråer

  Limetta bäst i klassen på ”affärsnytta” med ett snittbetyg på 9,56 av 10 möjliga i "Årets Byrå" som är en undersökning av kundnöjdhet hos 150 byråer

 • Nyhet -

  Workshop med Episerver: Från digital masskommunikation till personliga dialoger

  Tillsammans med Limettas erfarenhet sedan 2001 och Episervers mer än hundratals implementerade projekt kommer vi att gå igenom de framgångsfaktorer som kännetecknar lyckade satsningar inom webb och e-handel.

 • Blogginlägg -

  Så lyckas du med Open Graph i sociala medier

  Du har precis lanserat en ny webbplats och vill berätta om det för kunder, vänner och bekanta på sociala medier. Du kopierar länken och klistrar in den i Facebook. Det ser verkligen inte bra ut. Vad ska jag göra nu?

 • Blogginlägg -

  En introduktion till AI

  Detta är en bred introduktion till AI och Machine Learning där vi reder ut begreppen, slår hål på myter och visar på exempel på hur denna teknik används redan idag.

 • Nyhet -

  Framtidsmedia och Story Media satsar digitalt i samarbete med Limetta

  Digitalbyrån Limetta fick i uppdrag att se över befintliga webbplatser och ta fram ny UX och design för att spegla deras varumärken och budskap

 • Nyhet -

  Eftermiddagsseminarium: Growth Marketing

  Eftermiddagsseminarium 27:e mars - Growth Marketing som passar dig som är beställare av digitala projekt, arbetar som webbredaktör eller som digital marknadsförare.

 • Nyhet -

  Frukostseminarium: Toolbox för konverteringsoptimering

  Frukostseminarium 6:e mars - Toolbox för konverteringsoptimering som passar dig som är beställare av digitala projekt, arbetar som webbredaktör eller som digital marknadsförare.

 • Nyhet -

  Limetta vinner brons som digitalbyrå i Årets byrå 2019

  Det är jätteroligt att vi för sjunde året i rad är bland Sveriges bästa digitalbyråer. Vi tackar våra fantastiska kunder som gett oss så fina omdömen!

 • Nyhet -

  Limetta utvecklar ny digital tjänst för djursjukvård

  Med Min Veterinär träffar djurägare enkelt och smidigt en veterinär direkt i mobilen, surfplattan eller via datorn. Limetta har arbetat med UX, design och webbutveckling för Min Veterinär.se.

 • Nyhet -

  Limetta hjälper Saferoad Sverige med ny digital närvaro

  Vi är glada för vårt nya samarbete med Saferoad där vi hjälper dem med en ny webbplats för sina nuvarande tre siter.

 • -

  Digital analys och strategisk målstyrning

  Under februari och mars kommer vi att bjuda in till tre inspirerande och matnyttiga seminarier på temat strategisk målstyrning. Först ut är Digital analys och strategisk målstyrning som passar dig som är beställare av digitala projekt.

Hör av dig!

Vill du komma i kontakt med oss?
Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.