Limetta utsedda till "Contributing Gold Partner" av Umbraco

Nyhet

Limetta tar ytterligare steg i sina ambitioner att vara bäst i Sverige på Umbraco. Under 2022 var vi med och bidrog till Umbracos källkod, alltså själva kärnan i Umbraco. För den insatsen har vi blivit tilldelade utmärkelsen "Contributing Gold Partner".

Umbraco-contributing-partner-2023.jpg

Vi är sedan länge Umbraco Gold Partner vilket innefattar flera kvalificerade certifieringsutbildningar hos Umbraco, utöver en lång erfarenhet av att utveckla webblösningar med Umbraco som bas.

Matthew Care, den systemutvecklare på Limetta som främst har bidragit till utvecklingen av Umbracos källkod säger:

”Om jag stör mig på något så antecknar jag det. Sedan fixar jag det vid tillfälle!”

Matthew-Care-Developer_umbraco.jpg

Matthew har bland annat arbetat mycket med sökfunktionen i Umbraco, men också förbättrat funktionerna för filuppladding av flera filer samtidigt och redigering av länkar.

”Bara en sådan enkel sak att man var tvungen att skriva och markera en text i editorn innan man kunde skapa en länk blir irriterande för redaktörerna i längden. Jag tyckte att man borde kunna skapa en länk till en sida direkt utan att behöva skriva och markera något först. Så jag fixade så att man nu kan det.” säger Matthew.

Vi på Limetta tycker att det är ett lysande exempel på att man inte behöver nöja sig med det som redan finns utan att det alltid finns möjligheter att förbättra de tekniska lösningar man arbetar med dagligen.

Läs Umbracos nyhet om Contributing Gold Partners

2023-02-16

Hör av dig!

Vill du komma i kontakt med oss?
Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.