Limetta vinner Årets Byrå för andra året i rad!

Nyhet

Limetta har tillkännagivits som vinnaren av tävlingen Årets byrå 2024. Denna årliga tävling mäter byråernas prestation baserat på kundnöjdhet, vilket gör vår seger ännu mer betydande.

Med tio år i rad som nominerade, två pallplatser nu tre vinster är det inte en överdrift att säga att vi på Limetta har några av branschens nöjdaste kunder.

Utmärkelsen Årets Byrå bygger på en omfattande undersökning där kunderna har fått tycka till om byråer de samarbetat med under året som gått. Till exempel får kunderna svara på frågor som hur väl byrån presterar på olika områden. Att tävlingen mäter byråernas prestation baserat på kundnöjdhet gör vår seger ännu mer betydande.

Våra kunders framgång är vår framgång. Utmärkelsen bekräftar vårt engagemang för att leverera utmärkt service och att överträffa våra kunders förväntningar. Vi har kontinuerligt strävat efter att förbättra kundupplevelsen genom innovativa digitala lösningar, och det är extra kul att få ett kvitto på att det vi gör ger resultat.

Årets-Byrå-2024-gruppbild.jpg

"Ett stort tack till våra fantastiska kunder, partners och medarbetare för alla roliga projekt och samarbeten under året. Utan ert förtroende, samarbete och hårda arbete hade detta inte varit möjligt. Vi hoppas på lika många fina samarbeten under det kommande året och ser fram emot att fortsätta leverera enastående resultat och överträffa förväntningarna", säger teamet på Limetta.

I Årets Byrå 2024 har 236 byråer utvärderats och Limetta vann i kategorin Digital 25+ MKR för andra året i rad. För att ytterligare kvalitetssäkra studien infördes i år ännu hårdare kvalificeringskrav. Utvärderingen omfattar bland annat 15 kriterier där kunderna får ranka och sätta betyg. Vi fick högst betyg i 13 av 15 områden och några vi vill lyfta lite extra är strategisk kompetens, digital kompetens, kreativitet och affärsnytta. Det känns fantastiskt eftersom det är precis där vi vill vara - vi är faktiskt bäst inom dessa områden i Sverige, vilket vi är otroligt stolta och hedrade över.

gruppbild-vi-vann-årets-byrå-2024-hopp.jpg

"Yes, helsike så kul! Andra året i rad! Vi på Limetta är otroligt stolta och tacksamma över att ha fått denna utmärkelse. Vi ser fram emot att fortsätta arbeta för att leverera utmärkta digitala lösningar och bidra till våra kunders framgång.", utbrister en lycklig Marcus Johnson, VD för Limetta

Vill du samarbeta med en prisbelönt digitalbyrå? Hör av dig till oss så berättar vi mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig uppnå dina mål. Vi ser fram emot att höra från dig och att vara en del av din framgångsresa.

Årets-byrå-2024-kollage.jpg

Om Årets byrå

Årets byrå är en årlig tävling som arrangeras av analysföretaget Regi och som nominerar de byråer som kontinuerligt levererar högkvalitativa tjänster och skapar starka kundrelationer. Tävlingen baseras på en omfattande undersökning som fokuserar på att utvärdera kundnöjdheten inom marknadsförings- och kommunikationsbranschen i Norden. Den syftar till att kartlägga och analysera kunders upplevelser och tillfredsställelse med de byråer de samarbetar med.

2024-02-23