Stockholms studentbostäder väljer Limetta för att identifiera KPI:er och sätta upp Google analytics 4

Nyhet

Vi har inlett ett samarbete med Stockholms studentbostäder.

I uppdraget ingår en workshop där vi gemensamt identifierar målgrupp, mål, kundresor och KPI:er. Efter workshop så sätter vi upp Google Analytics 4 med de KPI:er som vi identifierade på vår workshop. För att kunna jobba aktivt med analys hjälper vi till att sätta upp en så kallad ”Looker studio”-rapport där Stockholms studentbostäder kan följa sin statistik på ett enkelt sätt. Efter genomfört projekt kan Stockholm studentbostäder följa sin statistik och fatta beslut baserat på data.

morgan-waltersson-projektledare-stockholms-student-bostäder-limetta-digitalbyrå.jpg

”Vi ser fram emot ett kul samarbete. Det är alltid bäst och mest effektivt att börja med mål, kundresor och KPI:er för att senare kunna jobba med datan mot tydliga mål. När vi vet var vi vill och har ett uppsatt ramverk för mätning så kan vi optimera webb och kommunikation genom kundresan.”, säger Morgan Waltersson, strateg och projektledare på Limetta.


"Jag tycker det ska bli superkul att mäta och koppla det till våra företagsövergripande KPI:er. Arbetet med Limetta har varit väldigt inspirerande och kreativt så vi har sett framemot våra möten tillsammans och gått hem med massor av energi." säger Marlene Lundkvist, Stockholms studentbostäder

 

Om Stockholms studentbostäder

Stockholms studentbostäder grundades av studenter som ville göra något åt bostadsbristen i Stockholm. Idag är de störst på studentbostäder i Sverige och fortsätter att bygga fler bostäder för att ge plats för ännu fler studenter.

2023-06-02

Hör av dig!

Vill du komma i kontakt med oss?
Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.