Vi är

Experter på Episerver CMS

Är ni redo att ta nästa steg mot en bättre webbnärvaro? Med EPiServer CMS blir det lättare än någonsin att snabbt och effektivt skapa innehåll, vilket är början på en kreativ digital närvaro. 

Läs mer om vad vi på Limetta kan göra för dig och vad för dörrar EPiServer kan öppna upp och erbjuda. 

EPiServer är det publiceringsverktyg, CMS, som är störst i Sverige om man inte ser till open-source verktyget WordPress utan enbart de proprietära. Varför allt fler väljer att jobba i EPiServer är då detta CMS har många bra funktionaliteter – både användarmässigt och även tekniskt. 

Som företag kan du vinna mycket tid och kreativitet på EPiServer och känna trygghet i att vi på Limetta är ett team med certifierade EPiServer-utvecklare, strateger, projektledare, interaktionsdesigners och inte minst art directors som står redo att hjälpa er förverkliga era digitala projekt.

Fördelarna med EPiServer 

 • Enkelheten med att skapa innehåll för olika plattformar.

 • Intelligent innehåll som anpassar sig efter plattformen samt anpassar sig för besökaren.

 • Förbättrad sökfunktion som höjer användarvänligheten.

Hör av dig för en episerver idag!

Läs Integritetspolicyn här

Limettas Episerver-team hjälper dig lyckas

På Limetta har vi ett team med certifierade Episerver-utvecklare, strateger, projektledare, interaktionsdesigners och inte minst art directors som står redo att hjälpa er förverkliga era digitala projekt. Tillsammans med Episerver erbjuder vi skräddarsydda utbildningar och dokumentation. Efter genomfört projekt erbjuder vi service och support samt utvärderar tillsammans med dig löpande och proaktivt dina digitala mål. Nedan finner du mer information om varför Episerver kan underlätta och skapa en bättre digital närvaro och tveka inte att kontakta oss för mer information och hur vi kan skapa den bästa digitala lösningen just för er.

Skapa innehåll för alla plattformar i Episerver

Visst vill du kunna nå dina besökare på rätt sätt i båda mobila enheter och från datorn? Med Episerver är det är lika naturligt att jobba med mobilen i fokus som med datorn och du skapar innehåll för mobilen, surfplattan och datorn i ett enda gränssnitt. Varje funktion gör det så enkelt som möjligt att skapa och marknadsföra innehåll i en mobil värld. Även samarbete och projektledning underlättas av verktygen i Episerver och du skapar, designar och hanterar innehåll i samma gränssnitt.

I det nya gränssnittet för Episerver ser du precis vad du behöver. Du får bättre kontroll än någonsin över din kommunikation med effektiva verktyg för marknadsföring och enkla gränssnitt för att skapa innehåll. Vägen från briljanta idéer till lysande resultat är kort.

Hur fungerar det?

 • Du kan direkt på webbsidan skapa ditt innehåll och se resultatet på samma sätt som en besökare på sidan.

 • Du kan jobba med mobil, tablet eller desktop och byta vy med ett enda klick. Arbeta med fokus på valfri skärm och ha all funktionalitet tillgänglig.

 • Arbeta med innehåll på samma sätt. Drag & Drop fungerar med block, formulär, filmer och sidor. Flytta dessa till det område du önskar och de anpassar sig automatiskt.

Gör Episerver ditt innehåll intelligent?

Ja, faktiskt. Det innehåll du alstrar i Episerver är intelligent. Det anpassar sig automatiskt för att passa in och se bra ut på vilken webbplats, skärm eller kanal som helst. Episerver lär sig av besökarna med tiden och visar det innehåll besökarna gillar mest.


Episerver optimerar på så sätt ditt innehåll och din digitala marknadsföring och skapar engagerade och värdefulla digitala upplevelser.

Hur fungerar det?

 • Personalisera block på ett enkelt sätt för att visa olika besökare det mest relevanta innehållet.

 • Som redaktör har du makten att visa innehåll på det sätt du vill genom automatisk layouthantering med den grafiska layouten i behåll.

 • Block som har skapats i flera versioner anpassar sig till besökarna och visar det content som mest sannolikt leder till konvertering.

Sökfunktionen ger besökarna en bättre användarupplevelse

Episerver har med sin nya söklösning gjort det möjligt för besökarna att mycket snabbt och enkelt hitta det de letar efter, vilket ger dina besökare bättre service.

Du som redaktör erbjuds de verktyg som behövs för att skapa en unik sökupplevelse. Detta gör att Episerver har den högsta kundnöjdheten bland alla söklösningar i Sverige.

Hur fungerar det?

 • Först föreslår intelligent automatisk komplettering (autocomplete) vanliga sökfrågor och prioriterar det som ger högst konvertering, utan någon form av manuellt arbete.

 • Perfekta sökresultat tack vare avancerad språkteknik och beteendespårning. Besökarna hittar innehåll från allt innehåll såsom produkter, sidor, block, dokument och personer.

 • Avancerad kategorisering och områdesindelning (facettering) gör det lätt för besökaren att fördjupa sig i resultatet snabbt och instinktivt.