Limetta är

Experter på Episerver CMS

Episerver är det största kommersiella publiceringsverktyget i Sverige. Allt fler väljer att jobba i Episerver eftersom plattformen har många bra funktioner – både användarmässigt och tekniskt.

Du kan spara mycket tid och förbättra användarupplevelsen genom att använda Episerver som CMS och känna dig trygg i att Limettas certifierade utvecklarteam vet hur man får ut maximal funktionalitet och nytta från plattformen.

Fördelarna med Episerver

 • Enkelheten med att skapa innehåll för olika plattformar.
 • Intelligent innehåll som anpassar sig efter plattformen samt anpassar sig för besökaren.
 • Förbättrad sökfunktion som höjer användarvänligheten.

Ladda ner användarhandböcker

Saknar du en manual till EpiServer? Här kan du ladda hem användarhandböcker för både redaktörer och administratörer samt produktblad för EpiServer Find.

EpiServer CMS Användarhandbok för redaktörer

EpiServer CMS Användarhandbok för administratörer

Produktblad för EpiServer Find

Limettas Episerver-team hjälper dig lyckas

På Limetta har vi ett team med certifierade Episerver-utvecklare, strateger, projektledare, interaktionsdesigners och inte minst art directors som står redo att hjälpa er förverkliga era digitala projekt. Tillsammans med Episerver erbjuder vi skräddarsydda utbildningar och dokumentation. Efter genomfört projekt erbjuder vi service och support och utvärderar tillsammans med dig dina digitala mål.

Nedan finns mer information om varför Episerver kan skapa en bättre digital närvaro för er. Tveka inte att kontakta oss för mer information om hur vi kan skapa den bästa digitala lösningen just för er.

Skapa innehåll för alla plattformar i Episerver

Visst vill du kunna nå dina besökare på rätt sätt i båda mobila enheter och från datorn? Med Episerver är det är lika naturligt att jobba med mobilen i fokus som med datorn och du skapar innehåll för mobilen, surfplattan och datorn i ett enda gränssnitt. Varje funktion gör det så enkelt som möjligt att skapa och marknadsföra innehåll i en mobil värld. Även samarbete och projektledning underlättas av verktygen i Episerver och du skapar, designar och hanterar innehåll i samma gränssnitt.

I det nya gränssnittet för Episerver ser du precis vad du behöver. Du får bättre kontroll än någonsin över din kommunikation med effektiva verktyg för marknadsföring och enkla gränssnitt för att skapa innehåll. Vägen från briljanta idéer till lysande resultat är kort.

Hur fungerar det?

 • Du kan skapa och redigera ditt innehåll direkt på webbsidan och se resultatet på samma sätt som en besökare ser sidan.
 • Du kan se hur en och samma sida kommer att se ut på mobil, tablet eller desktop. Växla snabbt mellan vyerna och redigera innehållet i alla vylägen.
 • Du kan enkelt bygga dynamiska layouter som passar ditt innehåll. Skapa innehållsblock och flytta runt dem genom att dra och släppa. 

Ja, faktiskt. Det innehåll du skapar i Episerver är intelligent. Det anpassar sig automatiskt för att passa in och se bra ut på vilken webbplats, skärm eller kanal som helst. Episerver lär sig av besökarna med tiden och visar det innehåll besökarna gillar mest.

Episerver optimerar på så sätt ditt innehåll och din digitala marknadsföring och skapar engagerade och värdefulla digitala upplevelser.

Hur fungerar det?

 • Personalisera block på ett enkelt sätt för att visa olika besökare det mest relevanta innehållet.
 • Som redaktör har du makten att visa innehåll på det sätt du vill genom automatisk layouthantering med den grafiska layouten i behåll.
 • Block som har skapats i flera versioner anpassar sig till besökarna och visar det content som mest sannolikt leder till konvertering.

Episerver har med sin nya söklösning gjort det möjligt för besökarna att mycket snabbt och enkelt hitta det de letar efter, vilket ger dina besökare bättre service.

Du som redaktör erbjuds de verktyg som behövs för att skapa en unik sökupplevelse. Detta gör att Episerver har den högsta kundnöjdheten bland alla söklösningar i Sverige.

Hur fungerar det?

 • Först föreslår intelligent automatisk komplettering (autocomplete) vanliga sökfrågor och prioriterar det som ger högst konvertering, utan någon form av manuellt arbete.
 • Perfekta sökresultat tack vare avancerad språkteknik och beteendespårning. Besökarna hittar innehåll från allt innehåll såsom produkter, sidor, block, dokument och personer.
 • Avancerad kategorisering och områdesindelning (facettering) gör det lätt för besökaren att fördjupa sig i resultatet snabbt och instinktivt.

Årets byrå och nöjda kunder

Limetta vann Årets Byrå 2014 för digitala byråer med omsättning över 25 mkr. Vi har även en tredjeplats och totalt fyra nomineringar.

Det betyder att vi har de nöjdaste kunderna i branschen. Anledningen är att vi tar hand om våra kunder och bidrar till en ökad lönsamhet genom digitala lösningar som håller världsklass.