Uppdrag

Massolit, webbplats i Episerver

Massolit Förlag är ett bokförlag med utgivning inom skönlitteratur och facklitteratur. Massolit bad oss bygga en webbplats i Episerver som bidrar till att minska tidsåtgången för administrativa arbetsuppgifter. 

Tidigare bistod man återförsäljare med bildmaterial, texter, annonsunderlag och annat säljstödmaterial på Ad Hoc basis. Tanken var nu att skapa en plattform i Episerver där press och övrig media kan ladda ner bild- och textmaterial från de olika utgivningarna.


Funktioner och lösningar

Den tidigare sökfunktionen fungerade inte optimalt utan behövde ny struktur och funktion. Det behövdes också ett smidigt flöde för att beställa recensionsexemplar av böcker, vilket tidigare hade varit en omständlig och bökig process. Vi skapade en varukorg för beställning av recensionsexemplar, vilket underlättat ofantligt för både förlaget, journalister och återförsäljare.

 

Koncept och lösning

Vi ville göra ett nytt och annorlunda designtänk för att Massolit skulle sticka ut från mängden - vi skapade därför en design som gav lika mycket fokus åt författaren som boken med stora skalbara bilder med porträtt och bokframsida. Vi gjorde också ett levande flöde av aktuella böcker med en kort beskrivning.

Webbplatsen har fått en avskalad och lätt navigation med stort fokus på bildmaterial. Den nya designen har markant underlättat beställningen av recensionsexemplar.

Ny webbplats i Epsiserver med strategi och koncept från Limetta

 Massolit, kundkorg, Limetta

Webbplatsen är byggd på Episerver CMS. Läs mer om Episerver på deras webbplats

Om Massolit

Massolit Förlag ingår i Massolit Förlagsgrupp där även B. Wahlströms Bokförlag och Ponto Pocket ingår. Målet med Massolits bokutgivning är att ge kunskap, inspiration och underhållning.

 


Vill du veta mer om hur
vi kan hjälpa dig?


Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Kontakta oss


Hör av dig!

Vill du komma i kontakt med oss?
Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.