Trygghetsfonden TSL och Limetta bygger nytt i Umbraco Cloud

Nyhet

Vi har inlett ett samarbete med Trygghetsfonden TSL för att uppdatera deras digitala närvaro och vi valde att göra det med Umbraco Cloud.

Trygghetsfonden-TSL-Philip-Kristofor-limetta.jpg

Uppdraget är att modernisera och aktualisera Trygghetsfonden TSL:s webbplats och därmed öka deras digitala närvaro för deras olika målgrupper. Ett viktigt delmål är också att förenkla och fördjupa kommunikationen om organisationens arbete, syfte och processer för alla besökare.

Den nya webbplatsen byggs i Umbraco Cloud för att säkerställa bästa möjliga driftsmiljö, ha enkel tillgång till skalbar kapacitet och underlätta för redaktörernas dagliga arbete.

- Vi ser fram emot att vara en långsiktig digital partner till Trygghetsfonden TSL och bygga både en modern lösning och ett gott samarbete över tid. Att jobba med en kund som är en stöttande del av samhällsstrukturen gör det hela naturligtvis särskilt spännande, hela arbetsgruppen uppskattar verkligen vårt nära samarbete, fortsätter projektledare Philip Cristofor.

Trygghetsfonden TSL TSL:s mål är att alltid hitta en lösning för privatanställda arbetare som sägs upp på grund av arbetsbrist. Lösningen kan innebära nytt jobb, att starta eget eller att börja studera. TSL underlättar strukturomvandlingen på arbetsmarknaden och stärker matchningen och hjälper i genomsnitt 15 000 människor per år till ett nytt och oftast mer kvalificerat jobb.

2020-05-29

Hör av dig!

Vill du komma i kontakt med oss?
Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.