Vilka är vi?

En webbyrå i Stockholm med Sveriges bästa kunder

På Limetta vet vi att nyckeln till framgångsrika webbprojekt ligger i en god relation till våra kunder. Vi är experter på digitala lösningar och våra kunder på sina affärer. 

Med vår djupa tekniska kompetens och kreativa höjd är vi stolta att kalla oss för en fullservicebyrå. En webbyrå utan onödig prestige som vill göra vardagen lite enklare för våra kunder och deras användare.


Webbstrategi, UX och webbdesign

Alla webbprojekt har ett mål, men det är inte alltid vägen till målet är helt uppenbar. Det är där webbstrategi kommer in i bilden. Innan vi vet vart vi ska tar vi reda på var vi står och väljer därefter väg, metod och definierar tid och kostnad att ta sig dit.

I den webbstrategin väger vi tid, kostnad och kvalitet mot varandra för att hitta rätt väg för projektet och en budget som passar vår kund.

Med webbstrategin som grund blir det taktiska arbetet för våra UX- och webb-designers effektivare och mer träffsäkert. Deras expertis gör resan till målet så enkel som möjligt.

Här kan du läsa mer om hur vi arbetar med webbstrategiUX och design

Publiceringsverktyg (CMS) som Episerver och Umbraco 

Att webbplatserna vi bygger ska fungera optimalt både för dina besökare och för webbredaktörerna som ska arbeta i det, är en självklarhet. Responsiv design, d v s att innehållet på webbplatsen anpassar sig efter den enhet besökaren använder är en hygienfaktor i alla våra projekt.

Vi bygger våra webbplatser på moderna plattformar för webbpublicering och innehållshantering. Med ett bra content management system (CMS) i grunden är mycket vunnet. Vi arbetar i branschledande Episerver och Umbraco och hjälper våra kunder att välja rätt CMS för just sin webblösning. 

 

Webbutveckling och systemintegration

Limettas systemutvecklare är alltid med från början i webbprojektet och arbetar parallellt med UX- och webbdesignern för att säkerställa att även de tekniska aspekterna tillgodoses från början. Användarvänlighet handlar inte bara om flöden och design utan lika mycket laddningstider och stabila tekniska lösningar. På Limetta har vi några av Sveriges vassaste systemutvecklare och experter för webbutveckling. 

Moderna, responsiva webbplatser med avancerade integrationer, javascriptdrivna applikationer och system för produkthantering (PIM) är vår vardag.

Gemensamt för våra tekniska lösningar är att de är baserade på välbeprövad teknik, t ex AngularJS, Microsoft .NET och SQL Server.

Dags att byta webbyrå?

Letar du efter en prisbelönad digitalbyrå i Stockholm som värdesätter långsiktiga kundrelationer, förstår hela kedjan i ett webbprojekt från strategi och kreativ idé till teknisk realisering – och som dessutom är trevliga att jobba med? 

Hör av dig!

Vill du komma i kontakt med oss?
Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.