Vi samarbetar med Kunskapsskolan

Nyhet

Limetta och Kunskapsskolan inleder ett samarbete med syfte att se över Kunskapsskolans befintliga webbplats för grundskolor och göra en komplett redesign.

Syftet är att förenkla för besökarna att hitta viktig information samt tydliggöra information om de enskilda skolorna och elevinformation såsom information rörande elevers skoldag.

Limetta samarbetar med Kunskapsskolan, kul säger Lotta Westholm, Creative Director på Limetta.

”Det här är ett spännande projekt där vi tillsammans med Kunskapsskolan får möjlighet att se över de hela informationsflödet och valprocessen med särskilt fokus på webbplatsen för grundskolan och dess koncept. Som i många av våra projekt bygger uppdraget på att arbeta tätt tillsammans med Kunskapsskolans medarbetare, något som vi ser fram emot. Det är extra roligt att vara med i ett projekt som berör skolor och utbildning eftersom det är en så viktig del i vårt samhälle och att jag själv funderar över skolval för mina egna barn” säger Lotta Westholm, Creative Director på Limetta.

 

Om Kunskapsskolan

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd. Utbildningarnas viktigaste kännetecken är den pedagogiska modellen med en personligt utformad utbildning som ger kunskap och förmågor för framtiden.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 13 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

2018-06-19

Hör av dig!

Vill du komma i kontakt med oss?
Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.