Spotlight Stock Market

Nyhet

Spotlight Stock Market (tidigare Aktietorget) har anlitat Limetta för att tillsammans med byråerna Bold och Assidi ta fram webbplatsen till sitt nya varumärke - spotlightstockmarket.com. En BETA-version av webbplatsen lanseras i samband med namnbytet och den kommer vidareutvecklas successivt under sommaren och hösten.

Thomas Kahn tekniskt ansvarig för Spolight projektet på Limetta

"Jag har varit intresserad av aktier sedan tonåren så att få vara med och bygga en börswebb är lite extra spännande. I projektet har vi ett tätt samarbete med Spotlight och deras andra byråer Bold och Assidi. Vi kommer bygga en frontendarkitektur baserad på React där vi drar fördel av Reacts hastighet och flexibilitet för att ge användarna data i realtid och kraftfulla funktioner för att sortera och visualisera all den data som en börs sitter på." säger Thomas Kahn som är tekniskt ansvarig för projektet på Limetta.

 

Om Spotlight Stock Market

Spotlight är en av Nordens ledande marknadsplatser för tillväxtbolag. Sedan de grundades har de jobbat för att skapa så bra förutsättningar som möjligt för tillväxtbolag att få tillgång till expansionskapital och börsens fördelar för att kunna fortsätta utveckla sin verksamhet.

Spotlight vill göra det enklare, tryggare och synligare för tillväxtbolag att vara noterade, så att de i sin tur får mer resurser och mer tid till att fokusera på att växa och nå sin fulla potential.

Spotlight hette tidigare Aktietorget.

2018-05-02

Hör av dig!

Vill du komma i kontakt med oss?
Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.