Julia Tatkowska börjar som interaktions- och UX-designer på Limetta.

Nyhet

Julia har en kandidatexamen i Interaktionsdesign från Stockholms Universitets Data och systemvetenskaps-institution med fokus på användarcentrerad design, användartester och genomförande av etnografiska studier. Det mest intressanta delarna i utbildningen var social- och beteendevetenskap samt kognitiv psykologi för att förstå hur personer tolkar information om omvärlden och interagerar med artefakter.

Hon kommer närmast från TT Nyhetsbyrån och var där främst involverad i att underhålla och utveckla TTs nya webbsida som inkluderade ny e-handlesite och supportsite. 

Julia är en smart tjej med fötterna på jorden som sprudlar av nya idéer. Hon tar sig an spretigt innehåll och svårtolkade uppdragsbeskrivning och förvandlar dem till självklarheter som funkar för både användare och kunder.

 

 Julia Tatkowska UX- och interaktionsdesigner 

”Det som lockade med Limetta var främst den lättsamma och samtidigt proffsiga stämningen, men också det faktum att teamet jag skulle hamna i har kreativitet som grundpelare och att alla samarbetar och uppmuntrar varandra. Jag fick, redan vid första mötet, känslan av att Limetta är en arbetsplats där varje medarbetare får vara sig själva och har möjligheten att utvecklas till sin fulla potential. Efter att ha jobbat inhouse i snart 2 år kände jag att Limetta var ett naturligt nästa steg i min utveckling - och jag kunde inte ha prickat mer rätt!”

2016-08-15

Hör av dig!

Vill du komma i kontakt med oss?
Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.