Christoffer Ekholm, nyanställd frontendutvecklare

Nyhet

Välkommen Christoffer!

Christoffer Ekholm har börjat som frontendutvecklare på Limetta. Han kommer närmast från Knowit där han har arbetat som frontendutvecklare, företrädesvis med EpiServer som plattform.

Christoffer är en erfaren, glad och nyfiken utvecklare som har en bredd i sin utvecklarroll som passar Limettas uppdrag och kunder som hand i handske. I botten har han en examen i systemvetenskap från Linköpings universitet och på den kan man sedan lägga många års erfarenhet som frontendutvecklare. Med ett starkt intresse för användarvänliga gränssnitt och avancerad interaktionsdesign bidrar Christoffer inte bara med kod utan även kunskap och idéer som gör att vi kan leverera användarupplevelser i världsklass.

  

 Christoffer Ekholm frontendutvecklare  

 

Jag ser verkligen fram emot nya utmaningar, och möjligheten att tillsammans skapa digitala upplevelser av hög kvalitet. Att våga ifrågasätta sitt arbetssätt och kompetens för att ta in andras idéer och hålla sig uppdaterad kring nya tekniker, samt nära kommunikation och samarbete mellan roller tror jag leder till lösningar som både kunder och vi på limetta kan vara stolta över.

2016-06-27

Hör av dig!

Vill du komma i kontakt med oss?
Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.