Felix Bohlin, ny frontendutvecklare

Nyhet

Välkommen Felix!

Felix Bohlin är ny frontendutvecklare på Limetta. Han har en examen i IT, medier och design från Södertörns högskola med en påbyggnadsutbildning i mobil applikationsutveckling från Nackademin i Stockholm. Han kommer närmast från Teleopti där han har arbetat som frontendutvecklare.

 

Felix är en klurig och nyfiken frontendutvecklare med ett starkt intresse för frontendutveckling, interaktionsdesign och utveckling för mobiler. Han gillar att arbeta lösningsfokuserat i team och tar sig an problem från flera olika vinklar samtidigt i syfte att hitta den optimala lösningen, oavsett om den innefattar UX, design eller kod. 

  

”Det jag föll för med Limetta var det nära samarbetet mellan alla team, varierade arbetsuppgifter och fokus på användarupplevelsen genom hela utvecklingsprocessen. För att uppnå bra resultat och lyckas i sin roll tror jag att man ska sträva efter god kommunikation och att ta del av andras kompetenser. Målsättningen framöver är att konstant utveckla mig genom de projekt och tekniker jag stöter på och framför allt: ha kul!”

2016-01-04

Hör av dig!

Vill du komma i kontakt med oss?
Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.