Agnes Cort, ny frontendutvecklare

Nyhet

Vi hälsar Agnes varmt välkommen till Limetta!

Agnes Cort är vårt senaste tillskott till frontendteamet på Limetta. Hon kommer närmast från e-handelsföretaget Lenson där hon har ansvarat för och utvecklat all frontendkod i deras nya e-handelsplattform. Tidigare har hon arbetat som konsult på bl.a. Dynabyte och Beamon Consulting.

Agnes_og.jpg

Agnes är målinriktad och entusiastisk, brinner för att utforska ny teknik och gillar att arbeta i team. Hon har lång erfarenhet av inte bara frontendutveckling utan även kravställning i form av scenarion, user stories och workshops. På Limetta hoppas hon kunna kombinera ansvarskänsla och ägarskap från produktbolagsvärlden med variationsrika uppdrag från konsultvärlden.

 

 

"Det som lockade mig med Limetta var att jag såg möjlighet att utvecklas både i min roll som frontend-utvecklare samt få mer erfarenhet i kompletterande roller, vilket gör Limetta till en kul och varierande arbetsplats. Limetta i allmänhet verkar vara ett företag som sätter hög fokus på sina anställda och deras personliga utveckling. Jag ser fram emot att börja jobba här!"

2016-09-19

Hör av dig!

Vill du komma i kontakt med oss?
Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.