Huddinge kommun på Optimizely - vi vann upphandlingen

Nyhet

Nu kan vi äntligen meddela att vi vann upphandlingen som digital partner till Huddinge kommun. I arbetet tillsammans med teamet från Huddinge kommer vi arbeta långsiktigt, datadrivet och insiktsbaserat.

Uppdraget innebär att vi ska vara en proaktiv partner kring digital strategi, webbutveckling av befintlig webbplats på Optimizely, UX och designkoncept samt förvaltning och support. Inledningsvis kommer vi ta ett större grepp för att föbättra tillgängligheten på webbplatsen. 

“Vi är jätteglada att vi vann upphandlingen och vi ser fram emot många spännande projekt tillsammans”, säger Claes Lovén. Projektledare på Limetta.

claes-loven-projektledare-huddinge-limetta.jpg

Om Huddinge kommun

Huddinge kommun, är en kommun i södra delen av Stockholms län. Med sin yta på cirka 141 kvadratkilometer, är den en av de större kommunerna i Stockholms län. Idag har kommunen en befolkning på över 115 000 invånare, vilket gör den till en av de mest befolkade kommunerna i Sverige. Huddinge är känd för sin blandning av tätbebyggda områden, naturområden och stora grönområden, inklusive delar av Södertörns skogar och sjöar. Huddinge kommun har cirka 7 000 anställda. Dessa medarbetare arbetar inom olika sektorer, såsom skola, vård och omsorg, teknisk service och administration, för att leverera tjänster till kommunens invånare

2021-12-01