Umbraco har äntligen släppt sin senaste version - Umbraco 9!

Nyhet

Umbraco är ett av de mest kraftfulla CMS:en (Content Management System) på marknaden. Nu har de släppt sin senaste version, Umbraco 9.

 

Umbraco 9 lanseras - med .NET 5 och ASP.NET Core - Limetta Digitalbyrå är Gold Partner

Vad är nytt?

Redan med Umbraco 8 förbättrades prestanda och skalbarhet, men Umbraco 9 är ännu kraftfullare. Den senaste versionens kodbas är uppbyggd på .NET 5 och ASP.NET Core, vilket ger en rad fördelar. Kortfattat så innebär det att Umbraco fortfarande har samma användarvänliga gränssnitt men med ännu snabbare och stabilare kodbas - modernare teknik helt enkelt. Den nya versionen gäller även Umbraco cloud.

Umbraco 9 erbjuder ett bredare utbud av verktyg och plattformsoberoende funktioner. För utvecklare innebär det att strukturen och den övergripande arkitekturen har förbättrats. Att den är plattformsoberoende gör den kompatibel med alla plattformar som fungerar med .NET (t ex macOS och Linux), vilket gör CMS:et tillgängligt för fler utvecklare.

För dig som har en webbplats innebär den nya versionen att CMS:et använder sig av den senaste Microsofts tekniken, .NET Core. Det här gör att du får ett säkrare och snabbare CMS. Dessutom kommer er webbplats vara framtidssäker.

 

Vi kan Umbraco!

Limetta är stolt guldpartner till Umbraco, vilket innebär att våra erfarna systemutvecklare har genomgått flera certifieringsutbildningar. Eftersom Umbraco är ett flexibelt och säkert CMS kan vi anpassa lösningar efter era specifika behov. Vill du veta mer om Umbraco eller hur du kan framtidssäkra din digitala tjänst/produkt? Hör av dig till oss så berättar vi mer.

2021-10-12

Hör av dig!

Vill du komma i kontakt med oss?
Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.