Limetta utvecklar ny digital tjänst för djursjukvård

Nyhet

Under 2018 inledde Limetta och en av Europas ledande kedjor för djursjukvård, Evidensia ett unikt samarbete för att förbättra och utöka Evidensias digitala tjänster. Ett steg har varit att ta fram en webbplats och visuell identitet för tjänsten Min Veterinär.

 

Limetta hjälper Min Veterinär med ny sajt och logotyp 

 "Limetta var en självklar samarbetspartner efter att vi träffat olika möjliga leverantörer. Limetta har sedan start visat stark känsla för kvalitet och hög service. Redan första skissen efter brief var över vår förväntan i form av utförande och design. Trots tight deadline levererade Limetta en produkt vi verkligen känner oss nöjda med på tid och vi ser fram emot att fortsätta utveckla och växa Minveterinar.se tillsammans med dem" säger Lovisa Cappelen, Business Manager på Evidensia.

Med Min Veterinär träffar djurägare enkelt och smidigt en veterinär direkt i mobilen, surfplattan eller via datorn. Limetta har arbetat med UX, design och webbutveckling för Min Veterinär.se. Webbplatsen kommer att fungera som en informationswebb och ingång för den befintliga digitala veterinärkliniken och stödjs även av en tillhörande app där Limetta tagit fram design.
"- Vi är väldigt glada att vara med och utveckla Evidensias digitala tjänster och ser med spänning fram emot vårt fortsatta samarbete under 2019", säger Marcus Johnson, VD på Limetta.

Om Min Veterinär

Min Veterinär är en digital veterinärklinik som drivs av en av Europas kvalitetsledande kedjor för djursjukvård, Evidensia. På 63 djursjukhus och kliniker runt om i Sverige arbetar drygt 900 veterinärer som årligen tar emot över en miljon patienter. För att förbättra service och närvaro gentemot sina kunder har Evidensia lanserat tjänsten Min Veterinär där användaren enkelt och smidigt träffar en veterinär i mobilen, surfplattan eller via dator på en tid och plats som passar dem.

https://minveterinar.se/

2019-02-13

Hör av dig!

Vill du komma i kontakt med oss?
Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.