Framtidsmedia och Story Media satsar digitalt i samarbete med Limetta

Nyhet

Vi har inlett ett samarbete med Framtidsmedia och Story Media. I ett initialt projekt kommer vi att utveckla två nya webbplatser för deras respektive varumärken.

Framtidsmedia och Story Media är specialister på affärsutveckling och försäljning inom media och är experter på innehållsmarknadsföring. De kom till oss eftersom de kände att deras befintliga webbplatser inte speglade deras varumärken och budskap så som de önskade. Vi fick därför i uppdrag att se över befintliga webbplatser och ta fram ny UX och design. Under hösten har vi därför hängt på Stureplan och lärt oss att “Context is Queen” och att “Every story deserves to be told”. Superkul, tycker vi och kan knappt bärga oss med att få dela med oss av vårt färdiga resultat efter lanseringen.

 Vi startar samarbete med Framtidsmedia och Storymedia

Vår UX-designer Jenny och Art Director Jonatan Lilja, ser framemot att få göra två webbplatser med riktigt sjysst design och användarupplevelse.

 

Om Framtidsmedia

Framtidsmedia är specialister på innehållsmarknadsföring och hjälper företag att nå ut med sitt budskap i Sverige och Norden genom kreativt och engagerande innehåll.

 

Om Story Media

Story Media är experter på content marketing och digital marknadsföring och hjälper bolag att både skapa och sprida intresseväckande innehåll och historier.

2019-03-12

Hör av dig!

Vill du komma i kontakt med oss?
Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.