Webbyrån Limetta är Sveriges tredje bästa digitala byrå!

Nyhet

Vi är oerhört stolta över att ha blivit rankad som Sveriges tredje bästa digitala byrå - webbyrå - i bransch- och kvalitetsstudien Årets Byrå 2012. Vi och en mängd andra byråer har blivit utvärderade av våra kunder och det ligger till grund för Nöjd Kund Index (NKI). Totalt har 200 byråer utvärderats av 3000 kunder.

Limetta bäst i Sverige på projektledning och produktionsledning

I årets undersökning framkom det att Limetta är bäst av samtliga digitala byråer - webbyråer - med omsättning över 15 mkr på projektledning och produktionsledning. På varumärkeskunskap och affärsnytta är vi näst bäst i Sverige.

Ta kontakt med oss för digital strategi, design och webbutveckling

Välkommen att kontakta oss med dina frågor, tankar, idéer eller synpunkter. Vi är en webbyrå som kan hjälpa dig att lyckas i de digitala kanalerna.

Ring eller maila oss direkt eller använd kontaktformuläret nedan.

Om Årets Byrå

Årets Byrå är en bransch- och kvalitetsstudie som bland annat kartlägger hur nöjda Sveriges största kommunikationsköpare är med sina byråer och vad som är avgörande vid inköp av kommunikationstjänster.

Branschstudien resulterar i byråspecifika kundutvärderingar som används i byråernas egen affärsutveckling. Delar av resultatet (Nöjd Kund Index) offentliggörs även på en årlig gala där de byråer med nöjdast kunder uppmärksammas.

2013-02-19

Hör av dig!

Vill du komma i kontakt med oss?
Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.