Årets Digitala Byrå söker UX- och interaktionsdesigner

Blogginlägg

Är du passionerad över att skapa kreativa och användbara digitala tjänster som kunderna älskar? Vi behöver en UX-designer till vårt kreativa team. 

Som UX-designer är du med hela vägen från analys, idé och koncept till att realisera lösningar tillsammans med designers, utvecklare, strateger och kunder. Du har både ett användar- och affärsperspektiv när du jobbar med verktyg och processer för att nå uppsatta effektmål och levererar innehållsstruktur, flöden och wireframes eller prototyper. 

Dina arbetsuppgifter

Ditt arbete består av att utveckla konceptuella idéer och lösningar kring både användarvänlighet och upplevelser av webbplatser, kampanjer, appar och nyhetsbrev. Tillsammans med Creative director, Art directors, projektledare, och utvecklare kommer du hos oss skapa riktigt bra användarupplevelser. 

Det kan handla om att:

 • Öka försäljningen av klockor och smycken på nätet.
 • Skapa en konceptuell och SEO-optimerad mikrowebb med fokus enbart på bastu.
 • Öka försäljning och stärka varumärket åt ett globalt byggvaruhus genom smart UX-tänk.
 • Utforma koncept för en läromedelsapplikation för interaktiv skrivtavla där lärare kan utföra sina lektioner för lågstadieklasser.
 • Ta fram struktur och wireframes till en webb för en biståndsorganisation vars målsättning är att öka mängden donationer samt ha ett lättarbetat redaktörsgränssnitt.

Din kompetensprofil

 • Minst 3 års erfarenhet av konceptutveckling, interaktionsdesign och prototypande.
 • Arbetat på en webbyrå tidigare och är en kreativ, ansvarstagande person som gillar att jobba i team.
 • Erfarenhet av att gå ifrån användarinsikt till wireframes och prototyp.
 • Erfarenhet av Google Analytics.
 • Koll på WCAG 2.0 och hur man tillämpar tillgänglighetsprinciper.
 • Erfarenhet från användarstudier och användartester,
 • Vana av att arbeta nära Art Directors och frontendutvecklare.

Om Limetta

Limetta är en digital byrå med ett trettiotal anställda med lång erfarenhet av att skapa framgångsrika lösningar. Tillsammans med våra kunder är vi en fullservicebyrå med fokus på kunden och kundens affär.  Vi har varit nominerade till Årets Byrå tre år i rad och vi utsågs som Årets Byrå 2014 i kategorin Digitala byråer, med omsättning över 25 mkr.

Vi på Limetta menar att ett brinnande engagemang och förståelse för kundens behov parat med avancerad teknik, strategisk kompetens, kreativ design och ett positivt förhållningssätt är ett framgångsrecept. Vi jobbar hårt för att dagligen överträffa oss själva.

Övrigt

På Limetta finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter där du får ta mycket ansvar. Du arbetar i en kreativ miljö där det finns möjlighet att påverka med idéer, initiativ och där din nyfikenhet belönas. Limettas kontor ligger vid Stureplan centralt i Stockholm och det är tillträde så snart som möjligt.

Låter ovan som något för dig? Sök tjänsten genom vår rekryteringskonsult på Bohmans Nätverk, kristian.vang@bohmans.com – skriv Limetta UX-designer i ämnesraden. Bifoga CV och portfolio.

2015-11-30

Hör av dig!

Vill du komma i kontakt med oss?
Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.