Årets Digitala Byrå söker webb- och systemutvecklare

Blogginlägg

Vi letar efter dig som är passionerad över är att skapa kreativa och användbara digitala tjänster som kunderna älskar. Du är med hela vägen från idé, analys, strategi och koncept till att realisera lösningar tillsammans med våra grafiska designers, strateger och kunder.

Limetta är en digital byrå med ett trettiotal anställda med lång erfarenhet av att skapa framgångsrika lösningar. Tillsammans med våra kunder är vi en fullservicebyrå med fokus på kunden och kundens affär. Vi har varit nominerade till Årets Byrå tre år i rad och vi utsågs som Årets Byrå 2014 i kategorin Digitala byråer, med omsättning över 25 mkr.

Vi på Limetta menar att ett brinnande engagemang och förståelse för kundens behov parat med avancerad teknik, strategisk kompetens, kreativ design och ett positivt förhållningssätt är ett framgångsrecept. Vi jobbar hårt för att dagligen överträffa oss själva.

Dina arbetsuppgifter

Tillsammans med projektledare, interaktionsdesigner, formgivare och frontendutvecklare kommer du hos oss skapa riktigt bra webbplatser och webbapplikationer. Du kommer att arbeta som backendutvecklare med .NET, SQL och JavaScript/AngularJS men också till viss del med HTML och SASS/CSS.

Din kompetensprofil

Du har minst 4 års erfarenhet av utveckling inom backend med inriktning på att arbeta med webben. Du är en kreativ och ansvarstagande utvecklare som gillar att jobba i team.

 • Kreativ, ansvarstagande och organiserad.
 • God kunskap och erfarenhet inom C# och ASP.NET i MS Visual Studio.
 • God kunskap och erfarenhet inom MS SQL Server och ORM-ramverk.
 • God kunskap och erfarenhet inom Javascript.
 • Viss erfarenhet av AngularJS eller något annat stort applikationsramverk för JavaScript.
 • Kunskap inom HTML, CSS.
 • Viss kunskap om hur man arbetar med testdriven utveckling.
 • Viss kunskap inom responsivitet och ”mobile first”.
 • Det är en fördel om du har arbetat med TeamCity för automatiska byggen.
 • Det är en fördel om du har arbetat med versionshantering i SVN.
 • Det är en fördel om du har arbetat med EPiServer/Umbraco eller andra CMS-plattformar.

Övrigt

På Limetta finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter där du får ta mycket ansvar. Du arbetar i en kreativ miljö där det finns möjlighet att påverka med idéer, initiativ och där din nyfikenhet belönas. Limettas kontor ligger vid Stureplan centralt i Stockholm och det är tillträde så snart som möjligt.

Låter ovan som något för dig? Sök då tjänsten direkt hos EASYpeak som Limetta samarbetar med i denna rekrytering eller kontakta matthis.karlsson@easypeak.se eller 0735-160 603.

2015-07-10

Hör av dig!

Vill du komma i kontakt med oss?
Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.