Limetta – en av Sveriges bästa digitala byråer

Blogginlägg

När undersökningsföretaget Regi för 19e året genomförde sin branschstudie ”Årets Byrå” kom Limetta i år på tredje plats i kategorin ”Digitala byråer”. Limetta utmärkte sig gällande affärsnytta och proaktivitet i studien som fokuserar på kundnöjdhet.

Limetta – en av Sveriges bästa digitala byråer

 

När Regi undersökte och analyserade relationen mellan Sveriges kommunikationsköpare och dess över 150 byråer var Limetta bäst i klassen på ”affärsnytta” med ett snittbetyg på 9,56 av 10 möjliga.

Ebba Burenius, Business Director på Limetta kommenterar:

- Att vi får högsta betyg och därmed tillhör toppskiktet i Sverige över de byråer som maximerar sina kunders affärsnytta i samarbetet med sin digitala partner är naturligtvis fantastiskt roligt. Självklart kommer inte det här gratis utan det är något vi har på agendan dagligen.

Limetta fick även högsta betyg i ”teknisk kompetens” med ett medelvärde på 9,56. Frågan baserar sig på vilken kunskap och erfarenhet byrån har och hur man som digital partner rådger vid utveckling av digitala tjänster och lösningar samt e-handelsplattformar och applikationer.

Marcus Johnson, VD på Limetta kommenterar:

- Vi arbetar hårt för att vara den bästa digitalbyrån våra kunder kan arbeta med. Ett bevis att vi lyckas är våra långa kundrelationer i kombination med de höga poäng vi får av våra kunder i Regis årliga undersökning.

 

För kontakt och mer information:

Marcus Johnson, VD
marcus.johnson@limetta.se

2019-08-15

Hör av dig!

Vill du komma i kontakt med oss?
Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.