STF Ingenjörsutbildning anlitar Limetta för nya stf.se

Nyhet

STF Ingenjörsutbildning anlitar Limetta för att ta fram ett nytt koncept och en ny design för deras webbplats www.stf.se. Den nya siten är planerad att lanseras oktober-november 2017.

Projektet syftar till att öka andelen av bokningar av kurser som sker online, förenkla för användaren att hitta rätt utbildning, förbättra användbarhet och modernisera webbplatsens utseende.

Niklas Andersson är glad över nytt projekt med STF

" -Vi är glada över att fått förtroendet att ta STF.se till nästa steg ur ett användarperspektiv, med fokus på användarens behov och ökad konvertering via webben. STF har en stabil teknisk grund att stå på men gränssnittet mot kund är i behov av en uppdatering. Vi behåller det som fungerar och byter ut det som inte fungerar." säger Niklas Andersson, projektledare Limetta.

Om STF Ingenjörsutbildning

STF samverkar med näringslivet och vår uppgift är att du ska känna glädje och stolthet när du gått en utbildning hos oss. Det är våra kunders mångfald som gör att vi kan hålla en hög ambitionsnivå och kvalité i det vi gör. STF vill vara den naturliga partnern för dig och ditt företags utveckling. Vår vision är att de utbildningar du gått hos oss ska presenteras med stolthet i ditt CV. Efter genomgången utbildning får du ett diplom eller intyg som ett värdefullt bevis på din kunskapsnivå.

2017-08-07

Hör av dig!

Vill du komma i kontakt med oss?
Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.