SCC väljer Limetta som ny webbyrå

Nyhet

Vi är mycket glada över att Stockholms Handelskammares Skiljedomsinstitut (SCC) har valt Limetta till ny webbyrå & digital partner.

Digital strategi, UX, koncept och design

Vi skall hjälpa Stockholms Handelskammares Skiljedomsinstitut att modernisera sin webbplats. Först börjar vi med en förstudie med fokus på digital strategi, UX (interaktionsdesign), koncept och design. I uppdraget ingår också att ta fram en grafisk profil för webben.

Konceptet blir att förmedla en modern och trygg känsla som lyfter fram SCC som neutral aktör, deras långvariga renommé och seriositet.

Responsiv webb på Umbraco CMS

Det är viktigt för SCC att få ett lättarbetat CMS och Umbraco är det som efter inledande analys visar sig mest lämpligt. Mobilanpassning är viktigt, så vi kommer genom att tänka mobile first säkerställa att webbplatsen skall fungera i alla tänkbara skärmupplösningar.

Umbraco är ett väldigt flexibelt Content Management System (CMS). Det ger oss stora möjligheter att utforma både den publika och den administrativa delen av en webbplats utifrån de behov och mål som våra kunder har. Redaktörer och andra som arbetar dagligen med webbplatsen behöver inte ha några kodkunskaper eller tänka på hur sidorna ser ut i olika typer av enheter. Logga in, skriv, ladda upp bilder och spara. Gränssnittet är fullt av smarta funktioner, t.ex. för att beskära bilder, sortera saker med drag and drop och skapa dynamiska layouter med hjälp av block.

Om Stockholms Handelskammares Skiljedomsinstitut (SCC)

SCC grundades 1917 och är en självständig enhet inom Stockholms Handelskammare. SCC har i över 30 år varit känt som en neutral plats att lösa öst-väst relaterade handelstvister.

2014-09-14

Hör av dig!

Vill du komma i kontakt med oss?
Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.