Streamly - Webbapp med alla filmer och serier i streamingtjänster - Limetta Digitalbyrå
Kunduppdrag

Streamly - alla streamingtjänster i en webbapp

Streamly samlar innehåll från +10 streamingtjänster såsom Netflix, HBO, Prime Video och YouTube på ett och samma ställe. Bakgrunden till att tjänsten lanserades var en frustration över det enorma utbudet av streamat material som ligger utspritt på respektive plattform. På Streamly hittar och sorterar istället användaren serier, film och program i en och samma tjänst.

 


 

Kravställning

För att göra Streamly till en riktigt smart tjänst, med tydligt syfte och mål, började vi med att göra användarintervjuer. Vi pratade med olika typer av användare, alla med specifika behov och beteenden, för att få insikt och förståelse om vilka förväntningar de hade.

Tillsammans med Streamly sorterade vi behoven och designade därefter en första prototyp som lade grunden till vad användarna ville ha. Vi byggde sedan en klickar prototyp med endast de nödvändigaste funktionerna som vi sedan lät en grupp användare testa. Input och feedback lade grunden för den fortsatta utvecklingen och hur tjänsten tog sin form.

I uppdraget utförde vi:

 

  • kartläggning och varumärkespositionering
  • grafisk profil & tonalitet
  • UX & interaktion
  • design
  • utveckling
Streamly i TV - Webbapp med alla filmer och serier i streamingtjänster - Limetta Digitalbyrå

Webbapp och teknik i Amazon AWS

Streamlys tekniska eko-system innehåller flera tjänster som: skrapning av innehåll, import, kategorisering, sökning, rekommendationer och filtrering. Tjänsterna distribueras i Amazon AWS som automatiskt skalar när belastningen ökar.
 
Skrapmotorn är byggd som en generisk tjänst som kan konfigureras för vilket format som helst. Till exempel kartläggs HBO:s streamingutbud genom att skrapmotorn kör den faktiska HBO-webbplatsen, exekverar javascript och navigerar genom webbplatsen, extraherar data i ett standardformat, som sedan importeras, kategoriseras och så vidare.

Mer om webbappar

Streamly i mobil - Webbapp med alla filmer och serier i streamingtjänster - Limetta Digitalbyrå

Om Streamly

Streamly tillhandahåller en mängd olika lösningar för att möta olika användare och målgruppers behov och i arbetar i ett nära långsiktigt, samarbete med kunden och itererar och utvecklar kontinuerligt nya funktioner och lösningar till tjänsten för att möta olika målgruppers behov.  

Kolla in Streamly här


Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?


Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Kontakta oss