Uppdrag

Medley - responsiv webbplats med användarfokus på Umbraco

Uppdraget bestod i att ta fram en ny responsiv webbplats för träning, bad och simning åt Medleys anläggningar runt om i Sverige. Vi lade stort fokus på användarvänlighet och design för att svara upp mot användarnas förväntningar samt återspegla Medleys önskade varumärkesposition.

 

Uppdraget

 

Medley hade en stor utmaning i att särskilja central information från den lokala informationen på respektive anläggning. Tidigare upplevde besökare att det var svårt att hitta öppettider, priser och utbud. Vi fokuserade på interaktionen och strukturen för att verkligen förenkla för användarna.

Ytterligare målsättning var att erbjuda rikare innehåll, både i textform men även med rörligt material. Uppdraget involverade Limettas alla expertområden från koncept, UX, design och copy till webbutveckling i Umbraco, samt integrationer med affärssystem för e-handel.  

Medley med nytt digitalt koncept, ny UX och design i Umbraco, Limetta

Startsidan innehåller aptitligt bildmaterial som visar på det stora och varierande utbudet. En sökfunktion hjälper användaren att snabbt hitta sin lokala anläggning.

Medley, responsiv lösning, Limetta

Vi strukturerade om Medleys bokningsmodul som innehöll många olika kategorier. Modulen byggdes i Angular.

Om Medley

Medley Holding AB driver via dotterbolaget Medley AB 35 bad- och friskvårdsanläggningar runt om i Sverige på uppdrag av kommuner. Medleys vision är att bli det självklara valet för en aktiv fritid på land och i vatten för alla oavsett ålder. Medley är också Sveriges enskilt största privata aktör inom drift av simskola i såväl privat som kommunal regi.

Hör av dig!

Vill du komma i kontakt med oss?
Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.