Create Structure, insamlingskampanj för flytkningar i Umbraco Cloud - Limetta Digitalbyrå
Kunduppdrag

Create Structure - insamlingskampanj för flyktningar

Better Shelter är ett socialt ansvarsfullt bolag vars mission är att förbättra livet för tvångsflyktingar genom att tillhandahålla kostnadseffektiv logi och ett värdigt liv borta från hemmet. 

Uppdraget 

Better Shelter behövde en kampanjsajtcreatestructure.orgför en insamlingskampanj de arbetade med gentemot den amerikanska marknaden. De ville rikta sig mer direkt till välgörare och kom till Limetta med en förfrågan för att bygga en modern, snygg och konverterande webbplats.

Målet var att snabbt förmedla värdet av Better Shelters produkter och skapa en enkel väg in till månadsdonationer, samt även engångsdonationer. Webbplatsen behövde också vara optimerad för sökmotorer (SEO) och vara lättadministrerad. 

Så gick vi tillväga 

Med hjälp av Better Shelters grafiska manual byggde vi ihop en smidig och lätthanterlig webbplats med en starkt fokus på att både förmedla budskapet och konvertera in besökare till månadsgivare.

Smidig webbplats med fokus på konvertering - Limetta Digitalbyrå

Kraven var höga från den amerikanska delen av organisationen och vi itererade snabbt i både design och funktionalitet i samarbete med Better Shelter. Insikterna från kommunikationen vi hade om deras behov och hur de ville rikta in sig mot yngre månadsgivare använde vi för att komma fram till effektiva lösningar.

Inriktning mot yngre månadsgivare - Limetta Digitalbyrå

Teknikval

Donationerna skulle slussas genom ett tredjepartsverktyg som sömlöst skulle integrera med webbplatsen. För att både uppnå det och ge redaktörerna ett enkelt verktyg att hantera sitt innehåll på föll valet på Umbraco, och deras prisvärda molnlösning Umbraco Cloud. Ett lättanvänt system som på ett enkelt sätt ger redaktörerna en intuitiv överblick över sitt innehåll.

Umbraco Cloud som CMS för webben - Limetta Digitalbyrå

Resultatet

Better Shelter och vi fokuserade på att snabbt få upp en kampanjsajt med tydligt budskap och konverterande funktioner. Vi uppnådde det med hjälp av en tydlig struktur, grafisk design och lättnavigerad meny. Med en behaglig design har vi skapat en välkomnande och konverterande upplevelse.

Se resultatet här createstructure.org


Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?


Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Kontakta oss