Årets byrå 2018

Nyhet

Efter en spännande galakväll i februari tillkännagavs vinnaren för Årets Byrå 2018. Vi hamnade i topp fem (jippi!!!) bland de sjutton byråerna som tävlade i kategorin Stora digitala byråer. Även om vi inte vinner jämt (vi vann dock för tre år sedan) så tycker vi det är både roligt och viktigt att vara med och tävla - det får oss att anstränga oss mer och ständigt förbättras.

Vi är också särskilt nöjda med att ha varit nominerade hela sex år i rad! Det är ett kvitto på att vår målsättning att arbeta långsiktigt och metodiskt med våra kundrelationer fungerar.

Årets Byrå ger oss mer än en fjäder i hatten. Det är en bransch- och kvalitetsundersökning och resultatet baseras helt och hållet på kundernas omdömen om sina byråsamarbeten.

Resultatet av undersökningen är väldigt värdefull för oss eftersom det ger oss en ärlig och årlig feedback, som vi använder i vår affärsutveckling och strategi för Limetta.

Glädjande att se är att våra kunder generellt sett är mycket nöjda jämfört med snittet i branschen. På frågan om kunden funderat på att byta ut sin befintliga byrå svarar samtliga kunder “Nej”, vilket gör oss både stolta och glada!

 

 

Ingen vill byta byrå när de har Limetta

 

Så här fina saker säger några av kunderna

Kreativitet - “Den enda byrån som överraskat mig mycket positivt varje gång de haft en presentation.”

Proaktivitet - “Väldigt innovativa och snabba.”

Projektledning - “En väldigt transparens om vad som händer, när det händer.”

Affärsnytta - “Har väldigt förståelse för kunden, tillför mycket affärsnytta. Utan att få en väldigt omfattande och ingående uppdragsbeskrivning kan de ändå överträffa beställningen.”

Årets byrå 2018 Limetta

"Vi är väldigt stolta och glada över att vi varit nominerade till Årets byrå sex år i rad i kategorin stora digitala byråer. Tack vare täta och bra samarbeten uppnår vi de bästa resultaten tillsammans med våra kunder.

Det känns verkligen jättebra att vi får ett kvitto på att våra kunder uppskattar att samarbeta med oss lika mycket som vi uppskattar att samarbeta med dem!"

Säger Marcus Johnson VD på Limetta

Läs mer om utmärkelsen på Regis webbplats

2018-03-08

Hör av dig!

Vill du komma i kontakt med oss?
Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.