Vi har lanserat en redesign av svefa.se

Nyhet

Svefa, Sveriges ledande fastighetsrådgivare för offentlig och privat sektor, valde oss på Limetta som digital partner. Under 2022 fick i uppdrag att driva arbetet att skapa en ny extern webbplats från koncept till lansering.

Projektet har bl a syftat till att modernisera webbplatsens utseende och att lyfta fram Svefas erbjudande och erfarenhet. Tillsammans har vi nu lanserat den nya webbplatsen som tydligt positionerar Svefa som marknadsledare samtidigt som vi skapat förutsättningar för effektiv digital leadsgenerering. Webben har byggts i Umbraco med integration mot Svefas CRM i Lime. Vi kommer kontinuerligt att fortsätta optimera, utveckla och uppdatera webbplatsen.

“Vi har designat och utvecklat en webb som både bygger varumärket och genererar leads åt Svefa och det har varit ett spännande arbete”, säger Claes Lovén – projektledare på Limetta.

claes-loven-projektledare-huddinge-limetta.jpg

Om Svefa

Svefa erbjuder spetskompetens och kvalificerad rådgivning inom fastighetssektorn. De har drygt 200 anställda och finns på plats lokalt från Malmö i söder till Luleå i norr. Det gör Svefa till en av de största oberoende fastighetsrådgivarna i Sverige.

2024-10-01