Vetapotek.se - en e-handel med djuren i fokus på Episerver Commerce

Nyhet

Det senaste året har Limetta och Evidensia etablerat ett nära samarbete med syftet att utveckla Evidensias digitala erbjudande. Tillsammans med vår uppdragsgivare har vi haft en spännande tid där vi arbetat intensivt för att lansera en helt ny e-handel Vetapotek.se

Vetapotek.se specialiserar sig på djurfoder och kvalitetsprodukter för djur. Med lanseringen av Vetapotek.se hoppas Evidensia kunna hjälpa ännu fler djur och deras ägare med råd och stöd kring djurhälsa.

 

Ny e-handel för Vetapotek.se

 

I projektet arbetar vi enligt modellen MVP - Minimum Viable Product, där vi lanserat en e-handel och där användarna kan nyttja sajten samtidigt som vi kontinuerligt vidareutvecklar och släpper nya smarta funktioner. Samarbetet och utveckling av sajten kommer att fortsätta in i 2020 och vi ser med stor spänning fram emot nya och uppdaterade funktioner - så kom ihåg att gå in på Vetapotek.se för att följa utvecklingen!

Om Evidensia

Evidensia är en av Europas kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. "Tillsammans är vi starka." Det är den enkla tanken bakom Evidensia. Tillsammans arbetar Evidensia för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, mot morgondagens djursjukvård. De erbjuder veterinärmedicinsk service i världsklass.

Om Episerver Commerce

Episerver Commerce är en upplevelsedriven e-handel med AI som kombinerar digitalt innehåll, e-handel och marknadsföring. Anpassad sökning och rekommendationer för varje besökare ger personliga kundresor och möjligheter till att fånga upp beteendedata.

Episerver ger dig bättre konverteringsfrekvens, högre intäkter och lönsamhet i kombination med lägre kostnad. Se video på Episerver.

Experience Driven Commerce from Episerver

2019-10-01

Hör av dig!

Vill du komma i kontakt med oss?
Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.