Upplands Motor väljer oss som digital partner

Nyhet

Bilföretaget Upplands Motor väljer oss som ny digitalbyrå och partner för att driva den digitala transformationen av sin verksamhet. Först ut är en ny webbplats för service och bilförsäljning baserad på Episerver CMS som lanseras under våren 2017.

–Vi är stolta och glada över att Upplands Motor valde Limetta som partner för den digitala utvecklingen av sin verksamhet. Upplands Motor är ett expansivt bilföretag som är kända för sitt nytänkande inom service och mångfaldsarbete och vi ser fram emot att göra den digitala resan tillsammans med dem, säger Marcus Johnson VD Limetta.
 

Limetta samarbetar med upplandsmotor och råkar klä sig i svartArbetsgruppen är igång och är synkade både arbets- och färgmässigt.

 

Om Upplands Motor

Digitala byrån Limetta bygger ny webbplats på Episerver CMS för Upplands Motor

Upplands Motor är ett av Sveriges mest framgångsrika bilföretag och ett modernt familjeägt bolag med nära 500 anställda. Bolaget säljer service och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar, och arbetar med Volvo, Ford, Renault och Dacia. 2015 omsatte verksamheten ca 3 miljarder kronor och målet är att dubbla omsättningen till 2020, då de även ska vara Sveriges bästa serviceföretag.

 

2016-12-20

Hör av dig!

Vill du komma i kontakt med oss?
Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.