Releasy vill belysa karriärmöjligheter och tar hjälp av Limetta

Nyhet

Releasy är en av de ledande aktörerna i Sverige när det kommer till outsourcad kundtjänst. De såg ett behov av att visualisera vilka karriärsmöjligheter som finns inom bolaget för deras medarbetare.

Med hjälp av UX, design och webbutveckling är Limettas uppdrag att skapa en rad dashboards. Syftet med dessa är att visualisera vilka karriärvägar som finns och motivera medarbetare till att fortsätta göra ett bra jobb.

jenny-och-lotta-releasy-limetta.jpg

Jenny Lindström, UX-designer och Lotta Westholm, Creative director

”Vi älskar sådana här kluriga utmaningar där det verkligen gäller att få användaren att gilla, använda och reagera på det vi skapat.” säger Lotta Westholm, Creative director på Limetta.

"Den här typen av verktyg som ska användas i det dagliga arbetet är väldigt spännande att få rita ut. Det blir en skräddarsydd upplevelse och något som ska kännas kul och motiverande för medarbetarna." fyller Jenny Lindström, UX-designer på Limetta i.

I projektet kommer vi att integrera mot närliggande verktyg som Releasy använder sig av idag. Syftet med integrationerna är att kunna vikta hur olika parametrar ska värderas för både kunder och medarbetare och på så sätt mäta prestation på en aggregerad och rättvis nivå.

Mer om Releasy

Releasy är en av Sveriges ledande aktörer inom outsourcad kundservice med över 30 års erfarenhet. De arbetar med stora och välkända företag som t ex Telia, Hemnet, SL, TV4, Cmore m fl. Releasy ägs av Pulsen AB som är ett av Sveriges största IT-företag och grundades 1964.

2022-11-25

Hör av dig!

Vill du komma i kontakt med oss?
Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.