Ny webbutvecklare i backendteamet - Sinan Altaii

Nyhet

Vi är jätteglada att äntligen ha vår nya kollega och webbutvecklare Sinan på plats - varmt välkommen!

 

Ny webbutvecklare i backendteamet - Sinan Altaii - Limetta Digitalbyrå

 

Sinan – vem är du och vad har du gjort tidigare?

Jag pluggade först på KTH och därefter till webbutvecklare på EC Utbildning. De senaste åren har jag arbetat som utvecklare i tvärfunktionella agila team på bland annat Creuna och 44Två. Nu är jag jätteglad att vara på plats på Limetta – känns superkul och helt rätt!

På fritiden umgås jag med min fru och familjen. Vi är båda intresserade av film och serier och jag har även ett stort intresse för historia och besöker därför gärna platser som har mycket historia bakom sig.

Hur kom det sig att sökte jobb som webbutvecklare hos Limetta?

Det som främst lockade var den spännande variationen av kundprojekt och den familjära kulturen som Limetta har. Känslan av ödmjuka och riktigt kompetenta kollegor och gemenskapen på kontoret gjorde att det kändes riktigt bra!

Vi hade letat länge efter en ny kollega till vårt backend team och när vi träffade Sinan föll alla bitar på plats, han har helt rätt inställning samt mycket relevant bakgrund och erfarenhet för att var klippt och skuren hos oss, säger Robert Hubinette, ansvarig för Limettas backend team i en kommentar.

Välkommen Sinan!

Vill du vara en del av teamet på Limetta – vi söker alltid grymma kollegor, hör av dig så tar vi en kaffe! 

 

 

 

 

2020-02-10

Hör av dig!

Vill du komma i kontakt med oss?
Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.