Landshypotek Bank inleder samarbete med digitala byrån Limetta

Nyhet

Landshypotek Bank har under året valt oss som digital samarbetspartner. Vi kommer i ett flertal projekt att hjälpa Landshypotek Bank med deras digitala lösningar. 

– Det här är ett samarbete som har goda förutsättningar att utvecklas väl; båda vill vara i framkant, utveckla med kunder och göra skillnad! Vi utvecklar flera olika delar tillsammans inom det digitala området. Inledningsvis är det fokus både på att utveckla den digitala designen och dessutom nya spännande banktjänster inom kreditområdet, säger Merete Salmeling, Produktägare Digitala Kanaler på Landshypotek Bank.

– Vi är stolta över att ha blivit valda som digital samarbetspartner av Landshypotek Bank. Det är spännande projekt med en skicklig kund som inser möjligheterna med digitala tjänster och lösningar. Vi ser fram emot ett långt och givande samarbete, säger Niklas Andersson, projektledare på Limetta. 

Landshypotek Bank väljer Limetta som digital byrå och samarbetspartner

Om Landshypotek Bank

Landshypotek Bank finansierar satsningar och företagande för ett rikare liv på landet. Grunduppgiften att finansiera jord- och skogsbrukares investeringar är densamma som vid starten 1836. Landshypotek Bank blev bank i april 2013 och är Sveriges nionde största banker. Landshypotek Bank är också banken för alla som vill spara till goda villkor och har ett hjärta som klappar för landsbygden.

2016-11-22

Hör av dig!

Vill du komma i kontakt med oss?
Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.