Uppdrag

Susegården, redesign i Wordpress

Susegården ville upplevas som ett modernt företag som är nydanande i sin bransch. De behövde en webbplats som kan bygga relationer, stärka varumärket Susegården och skapa en digital närvaro för deras kunder. 

Uppdraget innefattade:
Koncept, design, utveckling i wordpress.

Syfte och Målgrupp

Susegården är ett familjeföretag som bedriver sin verksamhet i en vacker miljö i Halland, där de skapat Sveriges största skjutskola.

Deras primära målgrupp är sportskyttar och jägare i Skandinavien som vill testa sina gränser och utvecklas till en bättre skytt. Sekundärt kommer kunder som har sitt företagsevent eller konferens hos Susegården. 

Susegården har under 2015 genomgått en större digital varumärkesförvandling då internet skall var deras huvudsakliga kommunikationskanal. 

Koncept

En stor del av webbplatsens koncept är att på ett enkelt sätt berätta Susegårdens erbjudande och vad deras verksamhet erbjuder såsom tävlingar, företagsevent och sociala aktiviteter.

Viktigt är att lyfta instruktörerna som tar hand om sina kunder oavsett om kunden vill bli en bättre skytt, vill ha hjälp med service eller ställa in sitt vapen.

Manér

Skjutbanans vackra miljö är ett tacksamt motiv och det var viktigt att fotografierna kändes ytterst professionella samtidigt som de förmedlar en varm och gemytlig känsla. Parallaxeffekten på startsidan skall ge en formmässigt modernare känsla och fungera som dörröppnare till dom främsta säljdrivande tjänster.

Innehållet skall ha en hög tillgänglighet för målgruppen att använda oavsett om de surfar på en laptop, surfplatta eller mobiltelefon. 

Susegården får ny design och webbplats i WordPress, Limetta

Om Susegården

Susegårdens Skjutskola startade 1989, då markägaren Carl Tham stod med ett stenbrott som skulle läggas ner. Han funderade på vad marken kunde användas till och två vitt skilda linjer fördes; det ena var Halmstad kommuns soptipp och det andra var skjutbana. Soptippen var länge det mest intressanta spåret men när kommunen hittade en mer lämplig lokal för denna, föll valet på att försöka anlägga en skjutbana.