Våra tjänster

Limetta är certifierad Umbraco-partner

Limetta är certifierad Umbraco-partner. Vi har ett antal utvecklare som har genomgått certifieringsutbildningar hos Umbraco, utöver att de är rutinerade .NET-utvecklare. 

För våra kunder innebär det att vi kan garantera att vårt team av utvecklare har dokumenterad erfarenhet av att bygga webbplatser i Umbraco och vet hur man utformar dem på bästa sätt.

Så arbetar vi med Umbraco

Umbraco är ett väldigt flexibelt Content Management System (CMS). Det ger oss stora möjligheter att utforma både den publika och den administrativa delen av en webbplats utifrån de behov och mål som våra kunder har. Redaktörer och andra som arbetar dagligen med webbplatsen behöver inte ha några kodkunskaper eller tänka på hur sidorna ser ut i olika typer av enheter. Logga in, skriv, ladda upp bilder och spara. Gränssnittet är fullt av smarta funktioner, t.ex. för att beskära bilder, sortera saker med drag and drop och skapa dynamiska layouter med hjälp av block.


Efter lanseringen erbjuder vi utbildning, dokumentation och service och support - allt för att du ska kunna känna dig bekväm med hur webbplatsen administreras och kunna arbeta effektivt med den på daglig basis.

Om Umbraco

Umbraco är licensierat som öppen källkod så det finns inga inköpskostnader eller löpande licenskostnader förknippade med Umbraco. Runt Umbraco finns ett stort och aktivt community av företag och utvecklare som växer stadigt i takt med att fler upptäcker vilket bra CMS det är. Du behöver därför aldrig känna att du låser upp dig till en viss leverantör genom att välja Umbraco som CMS.

Precis som hos andra populära CMS, t.ex. WordPress, finns ett stort utbud av tillägg och plug-ins som gör det möjligt för oss att bygga avancerade funktioner på betydligt kortare tid än om vi hade utvecklat dem helt från grunden. För dig som kund blir det kostnadseffektivt. För oss som utvecklare innebär det att vi kan lägga mer kraft och tid på bygga de funktioner som är unika för just din webbplats.

Vem använder Umbraco?

Umbraco används som CMS för mer än 250 000 webbplatser runt om i världen. Då det är en väldigt anpassningsbar plattform används den av allt från stora multinationella företag och e-handel ner till små organisationer och företag.

Integration med andra system

En viktig faktor bakom Umbracos popularitet är integrationsmöjligheterna. Ett CMS är ofta bara ett av flera system i ett ekosystem av lösningar som alla behövs i verksamheten. Öppna .NET- och REST API:er kombinerat med dess arkitektur som är baserat på Microsoft .NET skapar väldigt bra förutsättningar för integration mot andra system.

Grotta ner dig i Umbraco

Läs ännu mer om fördelarna och alla fina funktioner i Umbraco på Umbracos egen webbsida.

Umbraco