Våra tjänster

Webbutveckling

Limetta är en fullservicebyrå som levererar digitala lösningar från ax till limpa. Vårt tekniska team av webb- och systemutvecklare är bland de bästa i branschen - och det har vi faktiskt bevis för.

Tre år i rad har vi nominerats till utmärkelsen Årets Byrå. 2014 belönades vi med förstaplatsen. Att det är våra kunder och inte en jury som betygsatt vår insats är vi extra stolta över. Först då blir det på riktigt.

Teknik som fungerar i din vardag

Vi på Limetta sätter stolthet i att kunna erbjuda tekniskt avancerade lösningar med hög användarvänlighet. 

Webbplatser byggda på moderna CMS, komplicerade integrationsprojekt, avancerade javascriptdrivna applikationer, e-learning och system för produkthantering (PIM) är exempel på sådant vi arbetar med dagligen.

Gemensamt för våra tekniska lösningar är att de är baserade på välbeprövad teknik, t ex Angular, React, Microsoft .NET och SQL Server.

Vår filosofi: Se helheten, lämna inga lösa trådar

Våra tekniska experter är med från början i varje projekt för att tidigt sätta sig in i våra uppdragsgivares förutsättningar och mål. På så sätt säkerställer vi att det vi levererar verkligen är det våra kunder har efterfrågat.

De webbplatser vi bygger ska fungera optimalt för slutanvändaren oavsett om de surfar på mobil eller på dator med stor skärm och fiberuppkoppling. Därför testar och optimerar vi alltid vår kod i syfte att ge användaren bästa möjliga användarupplevelse. 

Snabba laddningstider, responsiva gränssnitt och hög kompatibilitet oavsett webbläsare eller enhet är några av de viktigaste kraven vi ställer på våra webblösningar när det gäller användarupplevelsen. Det är superviktigt eftersom just användarupplevelsen är den överlägset viktigaste faktorn som avgör hur våra kunder uppfattas på webben.

Minst lika viktigt är effektiva och smidiga processer för webbredaktören. Därför bygger vi alltid webbplatserna på moderna innehållshanteringssystem, eller Content Management Systems (CMS) som de också kallas .
Vi arbetar oftast i de branschledande systemen EPiServer och Umbraco.

 • Episerver

  Episerver är Sveriges ledande CMS verktyg. Episerver ligger även bakom den framgångsrika e-handelsplattformen Episerver Commerce.

  Vår utveckling i Episerver
 • Umbraco

  Umbraco CMS är ett av världens största Open Source CMS-verktyg baserat på Microsoft .NET. Umbraco har över 200 000 installationer över hela världen.

  Vår utveckling i Umbraco
 • Angular och React

  Avancerade javascriptdrivna applikationer kräver att man har en stabil arkitektur i botten. Därför arbetar vi ofta i javascriptramverken Angular och react.