Nyhet-

Limetta hjälper Liber att förnya Lunis, Sveriges största digitala tjänst för sfi (svenska för invandrare)

Liber har valt att fördjupa samarbetet med Limetta och arbetsgruppen med personal från Liber och Limetta arbetar nu tillsammans för att ta fram nästa version av Lunis. Lunis är Sveriges största digitala tjänst för SFI (svenska för invandrare).

Syftet med projektet är att utveckla Lunis till att bli ett ännu bättre verktyg för lärare och elever i alla SFI-kurser. Den nya versionen kommer att innehåll ännu tydligare pedagogik och fler verktyg i en modern, responsiv design som gör det lättare att öva i mobilen.  

Mikael Mathison projektledare på Limetta

Vi är väldigt glada över att få den här möjligheten till att fördjupa vårt samarbeta med Liber. Eftersom Unis redan idag är en väldigt framgångsrik tjänst känns det väldigt spännande att få förtroendet att ta Unis till nästa nivå. Det ska bli roligt att ta till vara de digitala möjligheterna på bästa möjliga sätt” säger Mikael Mathison som är Projektledare för projektet på Limetta.

 

Om Liber

Liber grundades redan 1897 och är Sveriges största läromedelsföretag med en omsättning på 376 miljoner kronor och ca 117 medarbetare. De har en bred utgivning av läromedel, akademisk kurslitteratur och managementlitteratur som riktar sig till hela utbildningsmarknaden, från grundskola och gymnasium till universitet och högskola och professionella yrkesutövare.

Liber är en del av Infinitas Learning, en koncern av multimediala utbildningsförläggare vilka är Europas ledande leverantörer av innovativa och engagerande läromedel för alla åldrar och olika inriktningar. I koncernen ingår förutom Liber även Noordhoff Uitgevers (Nederländerna), eCademy (Tyskland) och Plantyn (Belgien).