Bäst i test

Limetta är Årets Byrå 2014

Limetta vann det prestigefulla priset Årets Byrå 2014, inom kategorin digitala byråer med en omsättning över 25 miljoner kronor. 

Vi är stolta så vi nästan spricker, inte minst eftersom det är våra uppdragsgivare och inte en jury som betygsatt oss. Vi rodnar klädsamt och säger tack!

Limetta har nominierats tre år i rad från 2012 till 2014 och placerade sig även "på pallen" med en tredje plats 2012. I senaste undersökningen 2014 placerade sig Limetta först och vann den ärofyllda titeln.

- Att vinna är stort, men att vinna tack var sina nöjda kunder är större. Konkurrensen bland webbyrårer är stenhård och vi ser utmärkelsen som ett kvitto på att det lönar sig att arbeta långsiktigt och nära våra uppdragsgivare. Vi skapar inte digitala lösningar och webbplatser för att vinna priser. Vi gör det för att förbättra vardagen för människor och företag. Det ger nöjda kunder. säger Marcus Johnson, VD Limetta AB.

Årets Byrå arrangeras årligen av Regi med syftet att undersöka hur nöjda kommunikationsköpare är med sin byrå och kartlägga vad som är avgörande för Sveriges största kommunikationsköpare vid köp av tjänster och val av byrå. Limetta har tidigare utnämnts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vinsten i Årets byrå visar att webbyrån har klarat av att hantera den snabba tillväxten.

Hör av dig!

Vill du komma i kontakt med oss?
Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.